EL GREMI S´ADHEREIX AL PROGRAMA INCORPORA DE L´OBRA SOCIAL "La Caixa"
El passat mes de juliol es va signar a la seu de PIMEC Tarragona el conveni de col·laboració del Gremi amb el programa INCORPORA
Van assistir a l’acte nombroses personalitats obrint el torn de paraules el Sr. Jaume Farrè, Sots-director de l’Àrea d’Integració Social de Fundació ”La Caixa”, va realitzar una breu presentació del programa INCORPORA i va agrair a les diferents entitats presents els llaços de col·laboració que estaven apunt de signar. Va oferir el personal tècnic de que disposen per donar un servei de qualitat, una borsa de treball formada per persones preparades, així com treball en suport i formació. Per part de la Fundació PIMEC d´Acció Social, el seu president Sr. Josep Lluís Francesch, va realitzar una valoració molt positiva del programa INCORPORA i de les persones que estan desenvolupant el mateix.
 
El president del Gremi de Tarragona, Sr. Josep Miró, exposà que malgrat les dificultats econòmiques, espera que les empreses associades puguin oferir oportunitats laborals als usuaris d’INCORPORA, així com beneficiar-se del ventall d´oportunitats que el programa ofereix. José Carlos EIRIZ, Director General de Fundació Onada va agrair la signatura i insta a les entitats a buscar sinèrgies per aconseguir insercions laborals. Tancà les intervencions el Sr. Enric Dalmau, Director d’Àrea de Negoci de Caixa de Estalvis i Pensions ”La Caixa” oferint el compromís dels treballadors de ”La Caixa” per poder donar tot el suport a les entitats i usuaris del programa INCORPORA.

Jaume Farrè (Fund. La Caixa), Xavier Colom (Pimec Tarragona), Enric Dalmau (La Caixa), Josep Lluis Francesh (Fund. Pimec), José Carlos Eiriz (Fund. Onada), Josep Miró (Gremi)
 
  
< Anterior   Següent >

Patrocinadors

SyG
Bender
Martín i Cachón Insurance Brokers

Col.laboradors

Nou Sumape
Elektra
ECA
Schneider
Technofont
Mediterraneo
Hidrotarraco
Baxi Roca
Tuvr
Vaillant
Frigicoll
Saltoki
Sanejaments Vives
Gas Natural
Ematsa
Saunier Duval
Jung Iberica
Golmar
Servei, S.A.
OCAICP
Fenie Energia
PlanaFabrega
Teclisa
GUERIN
Panasonic

Cercador

Ámbit

Població


Última Revista


Horaris

L’horari d’atenció al Gremi és:

  • De dilluns a dijous de 08:00 a 17:00
  • Divendres de 08:00 a 14:30

L’horari per consultes tècniques serà:

  • OCA: atenció telefònica 
  • TÜV RHEINLAND els dimecres de 15:00 a 17:00 hores
  • ECA els dijous de 09:00 a 11:00 hores

On Som?