FORMACIÓ PROFESSIONAL DUAL
CONVENI DE COL·LABORACIÓ AJUNTAMENT-ENSENYAMENT-GREMI
Amb motiu de la presentació del Conveni de Col.laboració entre l'Ajuntament de Tarragona (Tarragona Impulsa), el Departament d'Ensenyament de la Generalitat (Institut Comte de Rius) i el Gremi, el dia 9 de març vam participar al programa de ràdio "Els Matins de Catalunya Ràdio". 
         
Dins el marc d´aquest conveni, el passat més de setembre es va engegar el projecte Estudiant i Treballant, en el que hi participen vuit empreses del Gremi. Aquestes empreses han contractat a mitja 
jornada nois seleccionats per l'Ajuntament a través del Tarragona Impulsa, que alternen aquesta feina amb els estudis que estan fent a l ´Institut Comte de Rius; en acabar el projecte permetrà a aquests nois a obtenir un certificat de professionalitat en instal.lacions elèctriques i automàtiques.
La formació professional dual està dissenyada en un entorn en el qual tots els implicats hi guanyen. La formació s´adapta a les necessitats reals de les empreses i del mercat laboral, la comunitat ofereix oportunitats de treball, i finalment les persones accedeixen a una formació qualificada i a una experiència de qualitat al mateix temps. El Gremi busca recuperar la figura de l´aprenent, i a la vegada es facilita l'entrada al mercat laboral d'un col.lectiu que sense aquestes ajudes ho te complicat.
 
< Anterior   Següent >

Patrocinadors

Bender
SyG
Martín i Cachón Insurance Brokers

Col.laboradors

GUERIN
Mediterraneo
Hidrotarraco
Tuvr
Servei, S.A.
Baxi Roca
Previntegral Group
Sanejaments Vives
Elektra
OCAICP
Golmar
Saunier Duval
ECA
Teclisa
Saltoki
Cepsa
Nou Sumape
Frigicoll
Ematsa
Technofont
Panasonic
Schneider
Salvador Escoda
PlanaFabrega
Jung Iberica

Cercador

Ámbit

Població


Última Revista


Horaris

L’horari d’atenció al Gremi és:

  • De dilluns a dijous de 08:00 a 17:00
  • Divendres de 08:00 a 14:30

L’horari per consultes tècniques serà:

  • OCA: atenció telefònica 
  • TÜV RHEINLAND els dimecres de 15:00 a 17:00 hores
  • ECA els dijous de 09:00 a 11:00 hores

On Som?