GREMI - BANC DE SABADELL
CONVENI DE COL·LABORACIÓ
El passat dia 29 de Març el president del Gremi d’Industrials Instal·ladors Electricistes, Fontaners i Afins de la Comarca del Tarragonès, Josep Miró i Soldrà, i César Suárez Iborra, en representació de l’entitat financera Banc de Sabadell, han signat un conveni de col·laboració que permetrà que els agremiats puguin ac­cedir als productes i serveis financers de Banc Sabadell.
 
         


L’objectiu d’aquesta col·laboració és satisfer les necessitats financeres dels professionals en condicions preferents i crear productes específics per al col·lectiu. Aquesta col·laboració també implica la participació en projectes formatius, en iniciatives de divulgació i en la promoció d’activitats. A més dels membres del Gremi, també es poden beneficiar d’aquestes condicions especials els familiars de primer grau i els empleats dels agremiats.
 
L’oferta s’anirà adaptant a les necessitats reals dels agremiats i, quan calgui, es dissenyaran productes específics en funció de les necessitats dels agremiats que exerceixen determinades activitats.
 
De l’oferta destinada a cobrir les necessitats tant de l’economia professional com de la particular i familiar, en destaquem un producte pensat per a autònoms, petites empreses i despatxos professionals. Es tracta del Compte Expansió Negocis PRO, que abona directament el 10% de la quota d’agremiat, fins a 100 euros anuals per compte (per quotes domiciliades a Banc Sabadell, l’abonament es farà durant el mes de gener de l’any següent), sense comissions d’administració i manteniment, ni per transferències nacionals en euros (via BS Online) ni per l’ingrés de xecs en euros domiciliats en entitats de crèdit espanyoles, targetes gratuïtes i els millors preus en TPV, assegurances, pòlisses de crèdit, rènting, lísing i préstecs.
 
 
< Anterior   Següent >

Patrocinadors

Bender
Martín i Cachón Insurance Brokers
SyG

Col.laboradors

Panasonic
Technofont
PlanaFabrega
Baxi Roca
GUERIN
ECA
Hidrotarraco
Mediterraneo
Luxiform
Frigicoll
Saltoki
Vaillant
Jung Iberica
Sanejaments Vives
Fenie Energia
Schneider
Servei, S.A.
Tuvr
Golmar
OCAICP
Previntegral Group
Ematsa
Elektra
Nou Sumape
Salvador Escoda

Cercador

Ámbit

Població


Última Revista


Horaris

L’horari d’atenció al Gremi és:

  • De dilluns a dijous de 08:00 a 17:00
  • Divendres de 08:00 a 14:30

L’horari per consultes tècniques serà:

  • OCA: atenció telefònica 
  • TÜV RHEINLAND els dimecres de 15:00 a 17:00 hores
  • ECA els dijous de 09:00 a 11:00 hores

On Som?