CONVENI AMB EL DEPARTAMENT D´EDUCACIÓ

El dia 22 de setembre s'ha fet la presentació del conveni de col.laboració signat pel Sr. Josep Francí i Carreté, director general d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats del Departament d'Educació i el Sr. Josep Miró i Soldrà, President del Gremi d'Industrials  Instal.ladors Electricistes, Fontaners i Afins de la comarca del Tarragonès, per fomentar la formació professional d'electricitat i electrònica que s'imparteix a l'IES Comte de Rius de Tarragona.


Les empreses d’instal·lació i manteniment de sistemes, circuits i components elèctrics, d’aigua i afins necessiten professionals formats i especialitzats atès que l’evolució del sector de les instal·lacions introdueix constantment noves tecnologies i actualment, a més, implanta, a tots els nivells, programes de garantia i qualitat.
Per tant, l'objectiu principal d'aquest conveni és fomentar la formació professional específica en el sector de les instal·lacions i apropar l'oferta formativa a les necessitats d'aquest sector, així com facilitar la formació i la qualificació professional dels treballadors i treballadores de les empreses associades al Gremi d’Industrials Instal·ladors Electricistes Fontaners i Afins de la Comarca del Tarragonès, mitjançant accions formatives dirigides a l'obtenció d'una titulació acadèmica.

Per part del Departament d'Educació,

Pel Gremi d’Industrials Instal·ladors Electricistes Fontaners i Afins de la Comarca del Tarragonès.

Promourà l'accés de treballadors i treballadores de les empreses associades al Gremi als títols esmentats, facilitant la matriculació parcial a mòduls o unitats formatives.

Podrà obrir processos de validació tant de l'experiència professional dels treballadors/es de les empreses associades com de la formació contínua organitzada pel gremi i empreses associades per unitats formatives, mòduls professionals o crèdits de les titulacions de la família professional d'electricitat i electrònica.

Així mateix cedirà l'ús dels espais i instal.lacions de l'IES Comte de Rius a les empreses associades col.laboradores.


Per part del Gremi,

Podrà cedir les seves instal.lacions a l'IES Comte de Rius per impartir continguts formatius corresponents a la família d'electricitat i electrònica, i facilitarà assessorament tècnic al professorat de l'IES.

Així mateix contribuirà a la formació del professorat dels centres públics de la comarca mitjançant formació realitzada pel Gremi.

Gestionarà la possibilitat que les empreses associades, de forma temporal,  aportin equipament i material didàctic per impartir la formació objecte del conveni.

Les empreses associades facilitaran que els alumnes puguin realitzar el crèdit de formació en centres de treball dels cicles formatius de la família professional d'electricitat i electrònica.

 
< Anterior   Següent >

Patrocinadors

SyG
Martín i Cachón Insurance Brokers
Bender

Col.laboradors

Elektra
Luxiform
Hidrotarraco
GUERIN
Panasonic
Tuvr
Cepsa
Salvador Escoda
Jung Iberica
Golmar
Baxi Roca
Gas Natural
OCAICP
Previntegral Group
ECA
Frigicoll
Vaillant
Teclisa
Nou Sumape
Sanejaments Vives
Mediterraneo
Servei, S.A.
Schneider
Saltoki
PlanaFabrega

Cercador

Ámbit

Població


Última Revista


Horaris

L’horari d’atenció al Gremi és:

  • De dilluns a dijous de 08:00 a 17:00
  • Divendres de 08:00 a 14:30

L’horari per consultes tècniques serà:

  • OCA: atenció telefònica 
  • TÜV RHEINLAND els dimecres de 15:00 a 17:00 hores
  • ECA els dijous de 09:00 a 11:00 hores

On Som?